DomanicB Nick DomanicB Nick Author
Title: komisen setiap bulan masuk terus ke akaun bank
Author: DomanicB Nick
Rating 5 of 5 Des:
Bisnes Simkad Tone Excel ini adalah yang pertama dan yang terbaik diperkenalkan oleh Tune Group di Malaysia. Dibawah Tune Group ada Air ...
Bisnes Simkad Tone Excel ini adalah yang pertama dan yang terbaik diperkenalkan oleh Tune Group di Malaysia. Dibawah Tune Group ada Air Asia , Hotels,Tune Tones , Tune Money , Tune Sport  , Tune Talk..

http://www.jutawan-telefon.com/2015/08/komisen-setiap-bulan-masuk-terus-ke.html

Komisen yang terus masuk ke akaun bank tanpa banyak presedur atau syarat menjadikan bisnes ini betul-betul " real side income " malah boleh menjadi "real income" bila sudah mencecah beribu ringgit setiap bulan..


Selepas anda mendaftar dan menyertai bisnes ini , anda akan diberikan satu no ID dan dapat percuma 1 akaun online secara percuma untuk anda melihat , menyemak komisen anda , ahli anda dan maklumat peribadi anda seperti pewaris insuran anda.. contoh seperti gambar di bawah ini..

http://www.jutawan-telefon.com/2015/08/komisen-setiap-bulan-masuk-terus-ke.html

Ada 3 gambar utama di akaun semak komisen ini iaitu :  Incentives , Membership , Member Care 
Disini semua maklumat berkaitan dengan komisen , jumlah , jumlah masuk bank dinyatakan. Komisen .Sila klik pada jumlah RM dihujung untuk melihat lebih lanjut mengenai komisen anda.

Notis : Semua insentif akan dimuktamadkan pada atau sebelum 20 haribulan bulan berikutnya untuk pembayaran. Contoh: Insentif bulan Oktober 2014 akan dimuktamadkan pada 20hb November 2014. 
Disini anda boleh melihat jumlah senarai ahli yang menyertai bisnes simkad tone excel melaluai ID anda. Klik pada senarai nama tersebut untuk melihat senarai rakan lain yang menyertai mereka. Ada 3 level yang boleh anda lihat.

Pastikan ahli anda topup atau reload sekurang-kurangnya RM20 sebulan untuk mengelakkan simkad tersebut expire atau mati.. jika tidak reload dalam masa 3 bulan.. simkad tersebut akan dikira lupus dan tidak boleh digunakan lagi.. Semua komisen yang anda miliki sebelum ini juga akan HILANG..jadi sila pastikan anda memberitahu ahli-ahli yang lain..

http://www.jutawan-telefon.com/2015/08/komisen-setiap-bulan-masuk-terus-ke.html


Jika anda tidak reload , komisen tidak akan diberikan..sebab simkad tersebut dikira tidak aktif


Disini anda akan melihat maklumat -maklumat peribadi anda seperti no akaun bank ( sila update untuk menerima komisen terus ke akaun bank anda ) , maklumat pewaris insuran RM100,000 anda , menukar kata laluan juga disini.

Jika anda menggunakan akaun bank orang lain , anda perlu mengisi borang dan membawa salinan kad pengenal pemilik akaun bank tersebut bersama-sama dengan pemilik akaun itu.


Setelah menyertai Bisnes Simkad Tone Excel ini selama  10 bulan..bukti seperti gambar dibawah ini

http://www.jutawan-telefon.com/2015/08/komisen-setiap-bulan-masuk-terus-ke.html


Hasil selama 10 bulan....Contoh Pemberitahuan Komisen Tone Excel masuk ke akaun bank kita..saya gunakan CIMB BANK untuk menerima komisen Yang best nya adalah komisen ini masuk pada 20/21 haribulan setiap bulan dan jumlahnya berdasarkan reload kawan anda... tengah-tengah bulan...

Komisen tersebut bukan ditolak dari kredit ahli anda..komisen itu diberikan oleh Tone Excel Sdn Bhd kepada anda sebagai insentif sokongan yang anda berikan kepada mereka..


Soalannya sekarang , selain dari duit gaji yang anda dapat setiap hujung bulan..adakah anda mampu atau pernah melakukan kerja sampingan / Part Time sehingga mencecah RM200 sebulan ???

Jika ya...berapakah modal dan masa yang anda perlukan ?

Susah ke senang buat part time itu ?

Lebih senang dari Bisnes Simkad Tone Excel ini ?


Jika anda ingin menikmati komisen tanpa perlu modal ,masa dan tenaga..sertailah bisnes ini secepat mungkin..

Jumlah ahli sekarang adalah 1 juta lebih... Tone Excel target mencapai jumlah ahli sebanyak 7 juta..

Jumlah pengguna telefon di Malaysia adalah lebih kurang 29 juta orang .

About Author

Advertisement

Post a Comment

Thanks You

 
Top
 
//